Rode lippenstift aanbrengen

Rode lippenstiftLippenstift laat je lippen er voller, sexyer en mooier uitzien. Hou je van fel rode, diep paarse of neutrale kleuren? Het maakt niet uit welke kleur je kiest, er gaat altijd meer aan vooraf dan het openen van de tube en het op je lippen aanbrengen. Lees verder om te leren hoe je prachtige lippen krijgt in een paar eenvoudige stappen. 

Lippenstift aanbrengen is helemaal niet moeilijk maar veel vrouwen slagen er niet in om een perfecte lijn te tekenen of de lippenstift netjes aan te brengen. Als het gaat om rode lippenstift, is de grootste fout die vrouwen maken: het niet goed aanbrengen van de lippenstift. Rode lippenstift (ten opzichte van andere kleuren lippenstift) vereist een aantal trucs en tips.

Tip nr.1 en misschien ook wel de belangrijkste tip: Probeer je lippen nooit groter te maken door de lippenstift buiten je natuurlijke lijn van je lippen aan te brengen. Het lijkt niet alleen heel erg nep maar ook zullen je lippen er rommelig uitzien.

Met felle kleuren moet je er mee oppassen dat de lippenstift niet op je tanden komt. Ik ben hier weleens een slachtoffer van geweest. Mijn rode lippenstift zat niet alleen op mijn lippen maar ook op mijn tanden, dit was niet erg charmant kan ik je vertellen. Om dit gênante moment te voorkomen gebruik ik vaak een tissue (en nee dit gebruik ik niet om mijn tanden mee schoon te poetsen). Nadat ik de lippenstift heb aangebracht hap ik in de tissue, zo geeft de overtollige lippenstift af op de tissue in plaats van op mijn tanden.

Wil je je lippenstift perfect aanbrengen dan is een potlood gebruiken een must. Zo voorkom je dat je lipstick rommelig lijkt en krijg je een mooie strakke lijn.

Hieronder vind je stap voor stap een foto met uitleg om je lippenstift perfect aan te brengen.

Stap 1
Als je je lippenstift rechtstreeks aanbrengt op droge lippen, is de kans op oneffenheden groot. Probeer daarom je lippen eerst te scrubben met een oude tandenborsten of een lipscrub.

Stap 2
Gebruik lippen balsem. Deze stap helpt te voorkomen dat je lippen uitdrogen onder je lippenstift.Rode lippenstift

Stap 3
Als je wilt dat je lippenstift langer goed blijft zitten dep dan een klein beetje poeder (neem gewoon de blush die je ook voor je gezicht gebruikt) op je lippen.

Stap 4
Teken met een potlood in dezelfde kleur als je lippenstift een lijn om je lippen. Je hoeft de lijn niet in één keer te tekenen, je kunt dit het beste doen met een schetsende beweging. Zorg ervoor dat je de buitenste witte liplijn aanhoudt.Rode lippenstift

Stap 5
Breng je lippenstift aan dit kan met een lip penseel. Hiermee kun je een mooi en strak resultaat behalen. Als je geen penseel in de buurt hebt kan de lippenstift ook direct op je lippen. Doe wel voorzichtig!4

Stap 6
Gebruik een tissue. Dep je lippenstift met een tissue om de overtollige lippenstift te verwijderen. Zo blijft je lippenstift op zijn plek.6

Et voila, je hebt rode lippen! Hieronder een ‘full face’ foto hoe het er uiteindelijk uitziet.

Rode lippenstift

 

Dragen jullie weleens rode lippenstift?

2 Comments on Rode lippenstift aanbrengen

  • melanie
   april 11, 2014 at 10:31 pm (1203 dagen ago)

   Oh dr ging iets mis.
   Mooi artikel!

   Beantwoorden

Leave a Reply